Ontvang 10% geld terug op uw online aankoop bij Denksport!
10%
Online
Denksport

Ontvang 10% geld terug op uw online aankoop bij Denksport!

Wie puzzelen zegt, zegt Denksport.

Toon korting

  • Gratis verzending
  • Altijd de beste aanbiedingen
  • Het volledige assortiment
  • Officiële Denksport webshop

Denksport

Denksport wordt uitgegeven door Uitgeverij Keesing in Amsterdam. Uitgeverij Keesing bestaat al sinds 1911 en is in die tijd vooral bekend van het Keesing historisch archief. Op 3 oktober 1930 was het zover, toen bracht Keesing als eerste in Nederland een puzzelboekje uit. Dit was de eerste Denksport kruiswoorduitgave.
Behalve Denksport geeft Keesing nog andere puzzelmerken uit. Het gaat om 10 voor Taal (leuke puzzeluitgaven in quiz- en filippinevorm), Jan Meulendijks (de autoriteit op cryptogrammengebied) en Win! (het leukste puzzel- en win magazine van Nederland).

Op deze website kun je ons gehele assortiment vinden; zowel onze boekjes als de online puzzels. Daarnaast vind je hier ook diverse puzzelweetjes, aanbiedingen, acties en puzzels. Wij wensen jou veel puzzelplezier.
Bestel jouw favoriete puzzel online. In onze webshop vind je zowel alle losse edities als abonnementen. Om een puzzel te bestellen, kies je boven in het menu jouw favoriete merk. Vervolgens kies je het gewenste puzzelboekje en vink je een losse editie of een abonnement aan. Op deze simpele wijze kun je eenvoudig, voordelig en vertrouwd puzzelboekjes online bestellen.

Gerelateerde kortingen

Bekijk alle kortingen

Log in om verder te gaan

Om de korting te bekijken dient u een account te hebben. Nog geen account? Meld u vandaag aan en start direct met besparen.

Meld jezelf aan

Inloggen