Ontvang nu 10% exclusieve korting op het hele assortiment bij Vitaminecompleet!
10%
Online
50liefde

Ontvang nu 10% exclusieve korting op het hele assortiment bij Vitaminecompleet!

Welkom bij Vitaminecompleet, een frisse kijk op voedingssupplementen​

Toon mijn voordeel!

  • Snelle gratis bezorging
  • 97% beveelt ons aan
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Gespecialiseerd team

Vitaminecompleet

Vitaminecompleet is een Nederlandse onderneming en bestaat uit een klein team van gespecialiseerde academici. Deze specialisten leveren elk vanuit hun eigen expertise een bijdrage aan het samenstellen, produceren en leveren van topkwaliteit voedingssupplementen op een rationele en wetenschappelijk onderbouwde basis. De producten van Vitaminecompleet worden sinds 1998 geleverd maar destijds uitsluitend aan een beperkte gebruikersgroep. Pas sinds 2009 zijn de producten via het internet beschikbaar gesteld voor elke (kritische) gebruiker die geïnteresseerd is in topkwaliteit supplementen.

Helder gedocumenteerd en met gezondheidsclaims die door de onafhankelijke EFSA (European Food and Safety Association) als wetenschappelijk bewezen vermeld mogen worden. Daarmee biedt Vitaminecompleet producten aan die ook daadwerkelijk een bijdrage leveren aan het behoud en optimaliseren van uw gezondheid, vitaliteit, weerstand en een goed humeur.

Gerelateerde kortingen

Bekijk alle kortingen

Log in om verder te gaan

Om de korting te bekijken dient u een account te hebben. Nog geen account? Meld u dan vandaag nog aan en start direct met besparen.

Maak een account aan

Inloggen