Ontvang nu 7% geld terug op uw online bestelling bij Bijou Gio Design!
7%
Online
Bijou Gio Design

Ontvang nu 7% geld terug op uw online bestelling bij Bijou Gio Design!

Tijdloze exclusieve handgemaakte kwalitatieve bijouterie sieraden.

Toon korting

  • Hoge productkwaliteit
  • Unieke sieraden
  • Extra service

Bijou Gio Design

Het bedrijf Bijou Gio Design is in 2005 opgericht door de ontwerpster Ketleen Iroredjo en biedt tijdloze exclusieve handgemaakte kwalitatieve bijouterie sieraden gemaakt met SWAROVSKI ELEMENTS in gewenste kleur, lengte en vormgeving uit eigen atelier en onder een eigen merklabel "Bijou Gio Design" via de huidige online shop Bijougiodesign.eu.

SWAROVSKI ELEMENTS is het premium merk voor de mooiste kristal elementen vervaardigd door Swarovski. Verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, effecten, vormen en maten, SWAROVSKI ELEMENTS biedenontwerpers een fantastisch palet van inspiratie.

 

De tijdloze ontwerpstijl van onze sieraden kenmerkt zich door eenvoud, exclusiviteit en elegantie met harmonieus kleurgebruik en een beetje extravagantie in sommige van de ontwerpen. Sommige ontwerpen worden in beperkte oplage geproduceerd en de extravagante ontwerpen worden als unicum aangeboden.

Gerelateerde kortingen

Bekijk alle kortingen

Log in om verder te gaan

Om de korting te bekijken dient u een account te hebben. Nog geen account? Meld u vandaag aan en start direct met besparen.

Meld jezelf aan

Inloggen