Ontvang nu 8% geld terug op je online bestelling bij Ulla Popken!
8%
Online
Ulla Popken

Ontvang nu 8% geld terug op je online bestelling bij Ulla Popken!

Hippe grote maten mode voor elke gelegenheid!

Toon mijn voordeel!

  • Uitgebreid assortiment
  • Grote variatie
  • Bijpassende schoenen en accessoires
  • Eenvoudig bestellen

Ulla Popken

Ulla Popken is al jaren dé specialist voor dames die zoeken naar elegante mode voor grote maten. Dankzij onze ervaring bieden wij u een ruime keus aan modieuze dameskleding met groot draagcomfort. Wij hebben grote maten mode voor allerlei gelegenheden. Onze collectie bestaat uit een ruim assortiment van verschillende materialen, een rijke kleurkeuze en een grote variatie aan modellen. Bovendien kunt u uw kledingcombinatie volledig afronden met bijpassende schoenen en accessoires. Een zelfbewuste uitstraling met de juiste kleding wordt zo via ons kledingaanbod ook in grote maten eenvoudig.

Voor elk seizoen en elke gelegenheid kunt u bij ons terecht voor mode speciaal ontworpen voor grote maten. Van feestjurk tot huispak vindt u een mode in grote maten die altijd comfortabel zit. En dat zijn nog maar een paar voorbeelden uit onze collectie kleding voor dames in onze online shop. Mode in grote maten betekent extra draagcomfort wanneer u danst op een feest, tijdens een vergadering op kantoor of bij een workout in de sportschool! Voor meer voorbeelden van stijlvol draaggemak kunt u ook ons assortiment lingerie en badkleding bekijken. U ziet, elegante en stijlvolle mode voor een maatje meer vindt u volop in onze webshop.

Gerelateerde kortingen

Bekijk alle kortingen

Log in om verder te gaan

Om de korting te bekijken dient u een account te hebben. Nog geen account? Meld u dan vandaag nog aan en start direct met besparen.

Maak een account aan

Inloggen