Ontvang nu 9% geld terug op uw online bestelling bij Protest!
9%
Online
Protest

Ontvang nu 9% geld terug op uw online bestelling bij Protest!

Design is de motor van Protest.

Toon mijn voordeel!

  • Trendy en functionele sportswear
  • Achteraf betalen mogelijk

Protest

De zomercollectie bevat altijd hippe badkleding, waaronder een reeks technisch geavanceerde boardshorts. De voor- en najaarscollecties bestaan uit een complete streetwearlijn. Met de wintercollectie blijven we altijd dichtbij onze snowboard-roots, met functionele boardwear. Ons designteam bestaat uit zestien internationale ontwerpers met achtergronden in sport en mode. Daarnaast hebben wij een wereldwijd netwerk van internationale fashiongoeroes en de meeste innovatieve partners in mode en textiel, waardoor wij altijd met de laatste state-of-the-art technieken en modetrends werken.

Ieder seizoen gebruiken wij input vanuit Tokyo tot en met New York om de laatste fashion-forward ontwerpen te creëren. Onze designs worden gemaakt met de nieuwste productiemethoden en stoftechnieken, waaronder hoogwaardige waterproof en ademende materialen. Deze innovaties zorgen niet alleen voor hoogwaardige functionaliteit en bescherming, maar zorgen er ook voor dat je gegarandeerd bent van de laatste trends en stijlen vanuit de hele wereld.

Gerelateerde kortingen

Bekijk alle kortingen

Log in om verder te gaan

Om de korting te bekijken dient u een account te hebben. Nog geen account? Meld u dan vandaag nog aan en start direct met besparen.

Maak een account aan

Inloggen