Ontvang nu tot 14% geld terug op uw online bestelling bij Ali Express!
14%
Online
Ali Express

Ontvang nu tot 14% geld terug op uw online bestelling bij Ali Express!

Het walhalla voor de online shopper.

Toon korting

  • Lage prijzen
  • Makkelijk geld terug
  • Betrouwbaar
  • ​Groot assortiment

AliExpress

AliExpress is het walhalla voor de online shopper. Miljoenen producten staan voor je klaar, van spotgoedkope hebbedingetjes tot luxe elektronica en complete trouwjurken. AliExpress is niet zomaar een willekeurige webshop. Sterker nog, het is de grootste online winkel ter wereld.Chinese websites hebben vaak een slecht imago, waardoor veel Nederlandse consumenten niet de gok durven te wagen. Bij AliExpress hoef je daar echter niet echt bang voor te zijn. AliExpress is namelijk niet een grote winkel, maar een platform waarop miljoenen verkopers hun producten aan de man kunnen brengen.

Daar zitten natuurlijk altijd een paar rotte appels tussen.Gelukkig is dat de rol van AliExpress: die rotte appels keihard aanpakken. Het bedrijf is extreem intolerant als het om verkopers gaat die de regels niet volgen. De website hanteert een reputatiesysteem waarmee verkopers afgestraft of zelfs van het platform gegooid kunnen worden. Bovendien is er een systeem waarmee je als gebruiker je geld terugkrijgt als het dan toch mis gaat. De klant is altijd koning en er is altijd een opvangnet.

Gerelateerde kortingen

Bekijk alle kortingen

Log in om verder te gaan

Om de korting te bekijken dient u een account te hebben. Nog geen account? Meld u vandaag aan en start direct met besparen.

Meld jezelf aan

Inloggen